More than a painting
Dutch Artist Paula Collewijn

TO THE ARTWORK

NAAR DE KUNSTWERKEN


 CONTACT

HOME

Impressions/ Impressies

About the Artist/

Over de kunstenaar

Contact


Recensies


“Bij de onthulling van het schilderij viel het op dat zo treffend mijn Adriaan op doek is gezet. In het bijzonder het sprekende oog, wat maakt dat het doek “leeft”. FP’s Adriaan is voor de onthulling verkocht naar het buitenland, met dit schilderij heb ik een prachtig aandenken aan mijn voormalig topper. Ben er ontzettend blij mee Paula.”

Folkert Pijper, Burdaard, Friesland


“Via een wedstrijd van Zoo & Zo meegedaan om misschien in de prijzen te vallen. We hadden er nooit meer aan gedacht tot iemand ons tipte en zij dat we de hoofdprijs gewonnen hadden!! Een levensgroot en super realistisch portret van onze Bully Bacon!Na wat gemaild te hebben met Paula de juiste foto uitgekozen en deze door haar laten vereeuwigen!

Ik kan iedereen haar aanraden want ze stelt echt niet teleur.

Niet normaal,zo levensecht en vol detail!!

Nog altijd zeer trots op ons kunstwerk!!”

Alex Heijmen


“Er is maar één zin voor nodig;

Caatzen is weer thuis ❤ “

Eef Brongers


“Ik was vooral ontroerd door het schilderij omdat Phandango echt Phandango is ! En dat vond ik heel mooi om te zien ik blijf er ook maar naar kijken en ik moet het ook iedere keer even zachtjes aanraken omdat ik er iedere keer weer door ontroerd ben. Nogmaals heel erg bedankt en ik ben je heel dankbaar dat je Phandango zo mooi weer gegeven hebt.”

Claudia Schotman
“Paula heeft haar oude ziel naar voren bracht .. ze had al veel meegemaakt en had er ook gedrag naar, maar Paula liet het in dit portret echt zien, zonder de achtergrond te weten. Buiten dit alles is het gewoon ook een prachtig portret geworden ... supertrots dit muurjuweeltje te hebben, dank je wel Paula !”

Marjan Jongeleen

“Met een traan van blijdschap zag ik het schilderij

Vol trots nam ik het mee naar huis

En met veel liefde kijk ik erna

Je bent een top vrouw”

Wendy van Zetten

“Het gemis van onze lieve Rana is enorm. Het schitterende levensechte schilderij wat jij voor ons gemaakt hebt, maakt dat Rana nog steeds een beetje bij ons is. Zelfs de glinstering in haar ogen zijn intens. Jouw liefde voor dieren en passie voor schilderen maken dat dit niet gewoon een schilderij is, maar een uniek kunstwerk waar wij troost uit halen. Ontzettend bedankt daarvoor.”

Steven en Lucille


“Paula beheerst diverse technieken en besluit mijn roodharige teckel te tekenen met Sepia. Als ik de tekening voor het eerst zie word ik aangenaam verrast. Het is prima gelukt en iedere dag kijk ik weer plezier naar de tekening.”

Barbara van den Hoff

“Het is niet in woorden te beschrijven wat deze tekening voor mij betekent. Paula heeft mijn lieve paard Ruerdtsje zo prachtig weten uit te beelden. Precies zoals ze was, die hartverwarmende blik zoals het paard mij aankeek zodra ik de stal in liep.

Een prachtige herinnering vereeuwigd op een hele stijlvolle manier.”

Thea Kool" Ik ben heel erg blij met de tekening van mijn paard Zilver. Ze is levensecht op papier gebracht. Ik snap niet hoe iemand zo realistisch kan tekenen! Ze springt van het papier af. Een echte aanrader voor een levensecht portret!"

Elina de GrootOnze gewonnen tekening bij Zoo &Zo hangt inmiddels al een tijdje aan de muur in de woonkamer. We kijken er elke dag weer met plezier naar omdat hij zo ontzettend mooi geworden is.

Ciska Gerritsen & Vincent van Hattem


" Prachtig, heel erg mooi"

Wim


“Onlangs hebben wij de tekening van onze hond Kyra opgehaald. Wat komt zij goed over op de tekening. Natuurlijk hebben wij vrienden en familie de tekening laten zien en de reacties waren allemaal positief.  De tekening hebben wij naar de lijstenmakerij gebracht. Paula’s adviezen hebben wij in gedachten meegenomen maar de man die ons hielp vulde zonder het te weten alle adviezen in.”  

Harry en Ineke Maalderink


“Wij vonden het een hele bijzondere ervaring, en vinden het erg mooi om te zien dat Paula haar ziel en zaligheid erin heeft gestoken!! Vinden het doek prachtig om te zien en ook dat we echt onze Binky er zo goed in herkennen! Wij zouden het zeker aanbevelen! Bedankt!!”

Jonne & Patty den Hertog“ De prachtige tekening van mijn helaas overleden Ragdoll kater Engelbert heb ik via een fotowedstrijd gewonnen. Toen ik de tekening ging ophalen bij Paula heb ik een traantje moeten wegpinken bij het zien van het werk. Zo mooi en precies zoals Bert was. De ziel is werkelijk gevangen in dit prachtige kunstwerk. Ik ben er enorm blij mee.”

Jacqueline Taayke

Het portret maakt me blij en ape trots. En haar karakter komt er echt in naar voren. We hebben in de 3 jaar dat ze nu bij me is, samen al zoveel mee gemaakt. Dat paard is mijn alles!

Geeske Hiemstra