Recensies

 

Ontzettend trots op hoe je dit geschilderd heb.  Levens echt,  dank daarvoor ❤️❤️❤️

Peter de Roock

“Het portret van Ekarla is zo ontzettend bijzonder geworden! Alles klopt, Ekkie haar blik, de kol, de aderen op het hoofd, haar uitstraling. Je blijft er naar kijken. Iedereen die het ziet zegt direct, ‘ja dat is Ekkie’. Ik ben Paula zo dankbaar voor dit kunstwerk!”

Elisa de Jong

"Het is prachtig Paula, zo Zara… bedankt.  Je hebt mij geraakt".

Gea

"Geheel onverwachts kreeg ik het mooiste cadeau wat ik maar kon wensen. Harley is echt zo mooi geschilderd dat ik er heel emotioneel van werd. Deze hond betekent zoveel voor mij dat het geweldig is dat hij nu voor altijd bij mij kan zijn".

Ingrid 

 

 

“Een tijdje geleden heb ik een foto van onze Bickel naar tijdschrift Onze Hond ingestuurd. Je kon een schilderij van Paula Collewijn winnen en raad eens...? Wij waren de "Lucky ones".

Vandaag konden we het schilderij ophalen. Dat was een kippenvel moment. Wat heeft Paula onze Bickel goed vastgesteld. Zijn hele wezen zit erin. Tranen in onze ogen. Super bedankt Paula”.

Harry en Geke Rutten 

“Wat het kunstwerk met mij doet? Elke keer als ik het schilderij van Miriam zie, ze staat nog vol ornaat in onze woonkamer, groei ik van liefde en trots. Mijn mooie lieve merrie, ze heeft me zoveel gegeven, ze heeft zo'n mooi lief en zacht karakter. In mijn hart en in vele anderen is alleen maar Liefde voor dit bijzondere paard  ❤”

Liesbeth van Eck

”Overwhelming”

Eckhart Tolle

"We hebben het schilderij aan mijn vrouw gegeven en ook die moest een traantje weg pinken omdat zij het zo prachtig en levensecht en schitterend vindt.

Dus het is werkelijk een succes geworden waarvoor nogmaals dank." 

Bert en Annet

Niet verwacht dat het schilderij van mijn Brits korthaar Keet zo ontzettend mooi zou zijn! Paula heeft haar uitdrukking zo treffend geraakt! Dit is geen schilderij, dit is Keet! Dankjewel, heeeel blij mee!"

Pauline Gielens

"Echt prachtig en ja ze zijn het echt tot in het laatste detail hun ogen. Niet normaal hoe je dat kunt na schilderen"

Conny 

”Impressed by your story and painting”

Cesar Millan

"Ik maakte het open en  was stomverbaasd dat jij mij zo mooi had getekend. Ik heb gehuild zo mooi vond ik het en nog als mensen bij mij zijn zeggen ze, dat ben jij. Ik ben er heel blij mee oftewel dankbaar, zo mooi dank dank dank"

Jozka

“MHI Athos (Silverstar), echt een prachtig schilderij!  ❤”

Debbie Does

Paula Collewijn heeft mijn liefste paard Brincador prachtig weergegeven op t schilderdoek.  Ben er erg blij mee. Mijn soulmaatje Brincador zal ik voor altijd moeten missen... maar is op deze weer toch weer een beetje "thuis " ....  

Uniek schilderij voor mij... 

Ben er erg blij mee...

Dank je wel Paula Collewijn!

Lieve groet, 

Shaira Bovee 

 

"Wat goed, wat prachtig, dat oog is ook zo goed gedaan en wat moooooi, deze ga ik zeker inlijsten en ophangen heel mooi."

Martien Meiland

“Het is ongelofelijk hoe mooi dit kunstwerkje geworden is. Op foto is niet vast te leggen hoe knap het gedaan is, dit moet je gewoon in het echt zien. Ieder detail, iedere schakering, ieder haartje, elke glinstering in het oog of op het neusje heeft ze perfect weten overbrengen in het kunstwerk. Het hangt bij ons mooi te pronken in onze woonkamer.”

Mirthe Vanherck

 Jij weet van elke foto een bijzonder schilderij te maken, op jouw manier, waardoor het levensecht wordt. Dat je mij deze liet zien had ik even een momentje zoiets alsof ie me recht aankeek en alsof ie er weer even was, zo echt voelde het. Ze zeggen wel eens emoties zijn lastig te schilderen en toch, jij kan het en hebt het laten zien met dit schilderij. Het verdriet, maar ook de ondeugende lach die er was. De rimpels, maar toch de jeugd die er in verborgen ligt. Prachtig en ben je ontzettend dankbaar hiervoor.

Martine Verhoef

 

“Wij keken er naar uit het portret op te halen bij Paula! Eenmaal aan de deur bij Paula mochten we mee naar binnen en daar zag ik onze James staan op een grote ezel staan . Het was net of onze James me levensecht aan keek. Ik was even stil,toen ik het portret van onze James daar zo mooi zag ! Ik werd er zo stil van dat ik tranen in me ogen kreeg . Dit was zo mooi en prachtig niet te geloven ,leek wel of James gewoon daar in huis aanwezig was ! Wat een verassing was dat zeg, Wij zijn ontzettend blij met het schilderij van James en heeft een mooie plek boven onze bank gekregen. Één ding weet ik wel,dat Paula al haar liefde en passie in haar werk stopt en ik kan je zeggen ,het raakt je echt in je hart ! Wij genieten elke dag nog steeds van dit prachtige portret omdat onze James een paar maanden later is overleden op een leeftijd van 5 jaar ! Dus wij hebben hier een hele mooie herinnering van onze James in huis hangen. Paula nogmaals bedankt dat jij dit hebt gemaakt voor ons ! Helemaal geweldig ! Een zeer getalenteerd kunstenares met oog voor detail.”

Liefs, Sandra & Ton en Mégan

 

”To Paula, thank you for the beautiful painting”

Love, Bruce Springsteen

“Heel erg onder de indruk van de  tekening  van Anne. Ik schoot vol emotie zo mooi zo echt elk klein détail het leek wel een foto ( vele dachten dat ook).  Mijn kleine pittige dame precies neergezet zoals ze is lief aanhankelijk en pittig. Je kijkt recht in haar ziel!”

Katinka van Ojik

“Janneke B is voor ons letterlijk en figuurlijk het beste paard van stal. We hebben heel veel mooie foto’s van haar. Voor een mooie grote afbeelding van haar in huis leek  een schilderij ons nog veel mooier. Paula heeft er enorm haar best op gedaan, we hebben veel overleg gehad, wat erg prettig verliep. Het eindresultaat is fantastisch, precies Janneke en hoe we haar actie kennen. Heel erg knap gedaan! We vinden het een hele waardevolle bezitting, die een mooie plek binnenshuis krijgt!”

Michel Schothorst

Diana Baumann

"Het is hem precies, mijn moeder vindt hem schitterend"

Evert

 

“Dit schilderij is voor eeuwig mooi, de ogen van Pippa springen eruit en hebben precies de kleur die ze in werkelijkheid had. Ze zou zo uit de lijst kunnen komen. Heel blij met dit schilderij van een voor mij heel bijzondere kat in mijn leven.”

Monique Nuijen

“De tranen sprongen in mijn ogen toen ik het schilderij voor het eerst zag. Ontzettend knap en mooi gedaan met veel detail. Dewi is precies geschilderd zoals ze was. Het schilderij straalt haar ziel uit, heel bijzonder. Ik ben Paula erg dankbaar. Het schilderij betekend veel voor me en krijgt een mooi plekje in huis.”

Ellenoor Muskee

“Eindelijk is ook Rocky vereeuwigd middels een onvoorstelbaar mooi kunstwerk.

Ik liep de kamer in waar Paula het werk prachtig had opgesteld. Had mijn zonnebril al opgehouden maar dat was niet afdoende. Alsof ik mijn Koning zo van het doek af kon pakken....

Nu kan ik weer elke dag van je genieten.”

Jolanda en Bert

“Ik ben zeer onder de indruk van de tekening van Pebbles. Zelfs de sprankeling in haar pretoogjes is terug te zien. Ik was er echt even stil van. Hoe je de ziel van een dier zo weet te vangen, dat is heel bijzonder.

Op deze manier zal Pebbles altijd bij me zijn!”

Nanette Bielefeld

"Ongelooflijk hoe Paula onze Paso Fino hengst Viña de Guadalupe heeft weten vast te leggen in deze mooie tekening. Zijn edele, gevoelige karakter spat ervan af. Ik ben er echt ontzettend blij mee."

Ageeth

"Onze Yamir, zo mooi en met zoveel liefde gemaakt. Toen ik het schilderij zag was het eerste wat ik zei WAUW! Dat is echt onze YamYam. Zo ontzettend blij mee. Nogmaals heel veel dank Paula."

Diana van Ewijk

“Heel mooi, alsof hij er weer een beetje bij is”

Winni

"Dit prachtige schilderij heeft Paula Collewijn gemaakt van mijn Spotty, de Oosters Korthaarkat. Zij schildert zo mooi en het voelt alsof ik hem kan aaien en zijn karakter komt ook heel goed uit op dit schilderij, hij is een beetje ondeugend en dat zie je aan zijn koppie. Wat een geweldige kunstenares !"

Suzy Hochstenbach

“Het was voor mij wel effe slikken dat begin januari 2019 Meinte naar Amerika vertrok, maar daarom was ook zo blij dat ik uitgekozen was voor een schilderij van Paula. Toen ze me e-mailde dat het klaar was en ik bij haar was om het op te halen schoot ik wel effe helemaal vol toen ik bij haar de woonkamer inliep en oog in oog stond met Meinte zo mooi . Ik dacht jeetje hij kijkt me bijna echt aan, was echt helemaal sprakeloos en de tranen kwamen vanzelf.”

Gemma Sas

Eigenaar Meinte 490 ( De heer A. Thomassen)

 

“You have that incredible talent for capturing their absolute essence...❤”

Collega Kunstenaar / Artist - Inge Dagmar Manders

 

“Paula, you feel your subjects when you paint”

Collega Kunstenaar/ Artist - Erik Jan Pliner - Erik The Artist

 

 

“Bij de onthulling van het schilderij viel het op dat zo treffend mijn Adriaan op doek is gezet. In het bijzonder het sprekende oog, wat maakt dat het doek “leeft”. FP’s Adriaan is voor de onthulling verkocht naar het buitenland, met dit schilderij heb ik een prachtig aandenken aan mijn voormalig topper. Ben er ontzettend blij mee Paula.”

Folkert Pijper, Burdaard, Friesland

More