Recensies 3

 

“Doerak was net na een lange periode van heel erg ziek zijn op 6 jarige leeftijd overleden, dit gaf zoveel pijn en verdriet.

De tekening die Paula voor me heeft gemaakt was zo mooi en zo realistisch dat zelfs het karakter van Doerak ook vanuit de tekening zichtbaar was. Dit deed me zoveel goed zo heb is steeds het gevoel dat hij nog steeds een beetje bij ons is. Daar ben ik Paula ontzettend dankbaar voor ❤”

Jacqueline Schuit

 

 

 

“Bij het ophalen van onze schilderijen was ik totaal overdonderd, ik was tot tranen geroerd. Ik zag als eerste het werk van ons overleden paard Tulia, wat raakt dat schilderij de kern van dit paard! Echt bizar mooi. Als tweede zag ik het schilderij van mijn eigen paard, en ook die blies me totaal van mijn sokken. Ik voelde direct de verbinding die ik met mijn paard voel, zijn uitdrukking precies zoals ik hem het liefste zie . En ook de andere 3 werken zijn zo mooi, zo echt. Dank je wel Paula voor de prachtige kunstwerken van onze dierbare paarden, dit raakt me diep.” Hartelijke groet, Marielle Rovers & Freek Janssen

 

“Overweldigend mooi!

Ik keek in spanning uit naar het moment dat we het schilderij, wat Paula voor ons heeft gemaakt, konden ophalen. Na kennismaking met Paula onthulde ze het schilderij voor ons. Wauw! Ik was echt overweldigd door emoties en kreeg tranen in mijn ogen. Zo mooi en met zoveel gevoel heeft ze de Friese hengst Laurens vastgelechilderij en deze heeft een mooie plek in onze woonkamer gekregen. Paula weet dieren met zoveel gevoel te schilderen, dat het je raakt in je ziel.”

Christina de Boer

 

“Met het zien van de tekening van Dutch was het het of de tijd even stil werk gezet.. Er was even niets anders dan Dutch en mij.. We waren weer samen.. Paula heeft me Dutch weer terug geven.”

Ria van Ledden

“Het is een hele eer dat Paula onze foto in een schilderij wilde neerzetten. Ze heeft de gave om een foto exact na te kunnen tekenen, maar dit wel vanuit haar gevoel te doen. Dat maakt dat de tekening een geheel eigen karakter krijgt; dat is iets anders dan een foto van een foto. Paula maakt het persoonlijk. Wat we vooral mooi vinden is dat ze in haar werk aandacht besteedt aan de details. Er is aandacht voor de uitstraling van de foto geweest en dat voel en zie je door het schilderij heen. Bedankt Paula, voor dit mooie werk! “

Lieve groeten, Jens en Iris

“Als ik naar het portret van ozzy kijk denk ik wat is het toch een mooi beest en zo mooi in beeld gebracht door paula. En word gelijk weer verliefd op mn eigen ozzy. En ook gedachten bij mn overleden man die ozzy heeft gekocht”.

Claudia Schoots

 

“Precies zoals Audi is”.

Mark

“Ten eerste vonden wij het al bijzonder dat we waren uitgeloot voor deze actie (Phryso). En dan ook nog voor ons dat we onze Kaay hebben moeten laten inslapen doordat hij Straalbeen erosie had. Zo dat we nu een prachtig kunstwerk van Paula en een blijvende herinnering van Kaay aan de muur hebben hangen.”

Arie en Joke Bouwman

“In 2020 hebben wij met Toffee de competitie het Leukste Oude Paard  gewonnen.  Vanuit de Stichting Paardenkamp Soest. 1 van de prijzen was een schilderij gemaakt door Paula. Wij hebben het van de week mogen ontvangen. Het was boven onze verwachting, echt zó gaaf! Het is precies geschilderd zoals Toffee is, de ogen, de voorpluk, haar fluffy manen, haar oortjes. Elk detail klopt! Het is echt ontzettend knap geschilderd, en we zijn er onwijs blij mee!”

Susan Noordermeer

“Er is maar één zin voor nodig;

Caatzen is weer thuis ❤ “

Eef Brongers

“A beautiful painting of our stud Lewis. How beautiful it has become!!

I am very happy with this! This one gets a nice place in our house.

Thank you so much for this wonderful work Paula!”

Danielle Vleer

 

 

“Toen ik het schilderij op ging halen en het voor het eerst zag, dacht ik gelijk "wow, wat prachtig!". Ik ben echt zo ontzettend blij ermee. Ik heb het mooi in laten lijsten en het een mooie plek in de woonkamer gegeven.”

Saskia Zwartjes

“Het portret van Shiva raakt mij nog elke dag als ik het zie, maar ik zie haar zo graag. Zo realistisch gemaakt met haar lieve snoetje. Blij dat ze zo toch nog een beetje bij me kan zijn.”

Eva Knoppert

Onbeschrijfelijk mooi, nog mooier dan de foto. Hoe langer we er naar kijken hoe mooier het wordt! Zo knap gedaan, eigenlijk geen woorden voor.

Sonja van Tinteren-Gans

“Wauw, het is echt mijn Vivaldi! Kippenvel”

Ramona Neuhuys 

Mimos Mansion  - Cattery - Cathotel

Helemaal zo als ik ben, trots op!

Gijs

"Paula heeft Torero niet alleen op zichzelf laten lijken, maar heeft ook zijn ziel vast weten te leggen. Daardoor is het levensecht. Ik zie dat ook in haar andere werken. Prachtig!"

Wieke Daemen

"Ik zie mijn moeder zoals ze was, haar ogen leven!

Het raakt mij in mijn ziel. Mijn zus zegt; De tekening is sprekender dan de foto"

Willeke Visser

"Paula's gave is Geloof, Hoop en Liefde. Haar portret van moeder bevestigt wat ik al weet: ZIJ LEEFT!"

Robert -Jan

Wat een fantastisch portret! Ben er sprakeloos van. Ik herken er helemaal Zola in. Je kon volledig zijn karakter, zijn bewustzijn vatten in het portret. Ik ben ontzettend blij met zo'n mooi geschenk .

Barbara de Grave

 Toen het portret van Bella klaar was schoten woorden te kort. Dat is gewoon mijn meisje in alle pracht en ze kijkt mij recht aan! Niet alleen tekent Paula de ziel, het raakt je tot in je ziel ❤️

Ramona Neuhuys

Mimos Mansion  - Cattery - Cathotel

" Toen wij in een vakblad een aantal kunstwerken van Paula zagen, wisten we meteen dat we van Bailey een portret wilde laten maken. Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen. Bij het zien van het portret waren we stil van verwondering, het ontroerde ons, zo uniek. 

Elke dag is het een groot genot om naar te kijken"

Hoop dat je nog heel veel mensen blij mag maken Paula, met jouw mooie gevoelige kunstwerken!

Miranda Wijtkamp

More