Recensies 2

 

“Via een wedstrijd van Zoo & Zo meegedaan om misschien in de prijzen te vallen. We hadden er nooit meer aan gedacht tot iemand ons tipte en zij dat we de hoofdprijs gewonnen hadden!! Een levensgroot en super realistisch portret van onze Bully Bacon!Na wat gemaild te hebben met Paula de juiste foto uitgekozen en deze door haar laten vereeuwigen!

Ik kan iedereen haar aanraden want ze stelt echt niet teleur.

Niet normaal,zo levensecht en vol detail!!

Nog altijd zeer trots op ons kunstwerk!!”

Alex Heijmen

 

"We waren blij verrast dat Paula onze Jai had uitgekozen als een van de winnaars van de Zoo en Zo win-actie. Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver dat we het schilderij mochten ophalen. Wauw, wat is hij mooi geworden! Paula heeft zijn uitdrukking zo treffend geschilderd! We zijn er heel erg blij mee! Bedankt Paula! "

Marco, Susan en de kinderen 

“Wij vonden het een hele bijzondere ervaring, en vinden het erg mooi om te zien dat Paula haar ziel en zaligheid erin heeft gestoken!! Vinden het doek prachtig om te zien en ook dat we echt onze Binky er zo goed in herkennen! Wij zouden het zeker aanbevelen! Bedankt!!”

Jonne & Patty den Hertog

“Ik was vooral ontroerd door het schilderij omdat Phandango echt Phandango is ! En dat vond ik heel mooi om te zien ik blijf er ook maar naar kijken en ik moet het ook iedere keer even zachtjes aanraken omdat ik er iedere keer weer door ontroerd ben. Nogmaals heel erg bedankt en ik ben je heel dankbaar dat je Phandango zo mooi weer gegeven hebt.”

Claudia Schotman

 

“Paula heeft haar oude ziel naar voren bracht .. ze had al veel meegemaakt en had er ook gedrag naar, maar Paula liet het in dit portret echt zien, zonder de achtergrond te weten. Buiten dit alles is het gewoon ook een prachtig portret geworden ... supertrots dit muurjuweeltje te hebben, dank je wel Paula !”

Marjan Jongeleen

"Wij hebben enige tijd geleden door Paula een portret laten maken van Manzo, het is werkelijk zo een mooie gelijkenis, dat we besloten na Manzo zijn overlijden nog een keer een portret te laten maken. Het is werkelijk Amazing hoe het is geworden! Heel veel dank, Paula"

Cas en Annemiek Boon

“Het gemis van onze lieve Rana is enorm. Het schitterende levensechte schilderij wat jij voor ons gemaakt hebt, maakt dat Rana nog steeds een beetje bij ons is. Zelfs de glinstering in haar ogen zijn intens. Jouw liefde voor dieren en passie voor schilderen maken dat dit niet gewoon een schilderij is, maar een uniek kunstwerk waar wij troost uit halen. Ontzettend bedankt daarvoor.”

Steven en Lucille

"Onze gewonnen tekening bij Zoo &Zo hangt inmiddels al een tijdje aan de muur in de woonkamer. We kijken er elke dag weer met plezier naar omdat hij zo ontzettend mooi geworden is."

Ciska Gerritsen & Vincent van Hattem

“Paula beheerst diverse technieken en besluit mijn roodharige teckel te tekenen met Sepia. Als ik de tekening voor het eerst zie word ik aangenaam verrast. Het is prima gelukt en iedere dag kijk ik weer plezier naar de tekening.”

Barbara van den Hoff

" Ik ben heel erg blij met de tekening van mijn paard Zilver. Ze is levensecht op papier gebracht. Ik snap niet hoe iemand zo realistisch kan tekenen! Ze springt van het papier af. Een echte aanrader voor een levensecht portret!"

Elina de Groot

" Prachtig, heel erg mooi"

Wim

“Onlangs hebben wij de tekening van onze hond Kyra opgehaald. Wat komt zij goed over op de tekening. Natuurlijk hebben wij vrienden en familie de tekening laten zien en de reacties waren allemaal positief.  De tekening hebben wij naar de lijstenmakerij gebracht. Paula’s adviezen hebben wij in gedachten meegenomen maar de man die ons hielp vulde zonder het te weten alle adviezen in.”  

Harry en Ineke Maalderink

"Het portret maakt me blij en ape trots. En haar karakter komt er echt in naar voren. We hebben in de 3 jaar dat ze nu bij me is, samen al zoveel mee gemaakt. Dat paard is mijn alles!"

Geeske Hiemstra

“ De prachtige tekening van mijn helaas overleden Ragdoll kater Engelbert heb ik via een fotowedstrijd gewonnen. Toen ik de tekening ging ophalen bij Paula heb ik een traantje moeten wegpinken bij het zien van het werk. Zo mooi en precies zoals Bert was. De ziel is werkelijk gevangen in dit prachtige kunstwerk. Ik ben er enorm blij mee.”

Jacqueline Taayke

“Met een traan van blijdschap zag ik het schilderij

Vol trots nam ik het mee naar huis

En met veel liefde kijk ik erna

Je bent een top vrouw”

Wendy van Zetten

"Ik ben er heel blij mee, het is zo'n realistisch portret geworden tot in het kleinste detail. Ik heb veel positieve reacties ontvangen.

Het heeft een ereplaatsje boven de bank."

Irene de Moree

"Het is Bisji echt, de oogopslag, helemaal zoals ze was, prachtig. Precies haar blik gevangen. De foto die voor dit portret gebruikt is werd gemaakt een week voor het overlijden van Bisji. Haar blik, haar karakter straalt uit deze foto. Ik wist toen al dat ik haar op heel korte termijn op vijf jarige leeftijd moest laten gaan. Bij een portret ben ik altijd bang dat er iets niet klopt. Maar Bisji is echt heel mooi geportretteerd door Paula, haar blik is zo mooi gevangen. Ik werd er stil van toen ik een foto van het resultaat zag. En toen ik het portret kon ophalen was ik er nog stiller van, zo mooi! Heel erg bedankt Paula, deze krijgt een heel mooi plekje in huis."

Shiran Teurlinx

“Zo BIJZONDER! Het voelt alsof ons meisje weer thuis is ❤! Twee jaar geleden is ze overleden en ik zei het gisteren al tegen je lieve Paula, jouw portretten zijn meer dan een schilderij. Gisteren zag ik al dat Mindy haar ziel er in zat maar vanmorgen toen ik beneden kwam en naar haar keek leek het alsof ze zo uit het schilderij kon komen lopen.

JA, met recht! Jouw schilderijen hebben echt een bezieling! Ik zie haar, ik voel haar, meer als ooit tevoren. Dit is zo'n bijzonder gevoel dat woorden tekort schieten! Dank je wel lieve Paula!! Dank je wel!!”

Brigitte Rijmers

 

"Nadat we Paula lang geleden, op een open dag van een manege hebben ontmoet, zijn we haar en haar kunst gaan volgen. Wat een bijzonder talent heeft ze, om zowel mens als dier, op een unieke wijze op papier te zetten. De blik in de ogen, het karakter en de kleine details, je ziet dat deze kunstenares met liefde en passie voor haar vak te werk gaat. Een grote wens van mij was dan ook om een portrettekening van onze dochter en van mezelf te laten maken, en wat waren we sprakeloos toen we de portretten konden ophalen! Zo mooi en verfijnd! En zo herkenbaar! Nogmaals heel erg bedankt Paula, het is een eer om 2 echte “Collewijns” in huis te mogen hebben! Liefs Fabiënne We zijn nog steeds zo blij met jouw mooie tekeningen!"

Fabienne Langenegger

 

 

 

“Zaterdagochtend mijn portret van Ruby ophalen. Paula ontvangt me hartelijk en bij het binnenkomen van de kamer kippenvel , Ruby kijkt me zo levensecht aan. Die ogen ondanks dat ze met potlood en veel liefde op papier zijn gezet leven. En dit terwijl ik weet dat de echte Ruby in de auto, waar ik net uit ben gekomen, op me zit te wachten. En nu nog steeds het gevoel dat ze me vanaf papier aankijkt.

Paula dankjewel !!!!!”

 

Herman van der Klij

 

 

"Beautiful, I like it!"

Rico Verhoeven

"Pure Dynamic and force. Geschilderd zoals hij is, prachtig kunstwerk Paula."

Brenda

More