Recensies 4

 

 "Mijn beste vriend, lieve jongen, zwaan kleef aan, mijn schaduw en stalker. 

Voor altijd vereeuwigd op papier, precies zoals hij is."

Chantal Huiskes

"In 2012 werd Ice geboren uit een nest van 6, deze pup moest ik het leven inblazen. Na twee jaar kwam Ice bij ons terug en is bij ons gebleven. Hij is mijn steun en toeverlaat geweest na het overlijden van mijn man. Mijn bull was mijn alles en een Old English Bulldog staat bekend om zijn medeleven, nou dat heb ik zeker van hem gehad.

Toen ik Ice naar de hondenhemel heb moeten laten gaan hebben hebben mijn kinderen voor mijn 60ste verjaardag een foto van Ice in het groot laten tekenen door Paula.

Dit is zo mooi gedaan dat ik volschoot bij het uitpakken want het was precies mijn Ice. Thanks en dat je nog maar meer mensen blij mag maken met zulke mooie portretten."

"Een paar jaar geleden kocht ik een schilderij van Paula omdat het paard op mijn paard leek (Flamenco). Nu heb ik een echte tekening van mijn Seni!. Prachtig weergegeven met zijn (toen nog) stoere hengsten uitstraling! Superblij mee, dankjewel Paula!"

Lucie Klaassen - Heart Coherent Horse Training

"Ik heb helaas afscheid moeten nemen van Railey om haar gezondheid. Toen ik het schilderij voor het eerst zag kon ik per direct zien dat het Railey is. Het voelde echt of ik Railey weer even bij me had en dat gevoel heb ik nog steeds als ik naar het schilderij kijk. Ik vind het erg moeilijk te omschrijven hoe blij ik er mee ben".

Hendri 

 "Heel erg bedankt een mooier kado kon ik niet krijgen".  

Marian

'Het blijft mij verbazen hoe goed het lukt om de persoonlijkheid en ziel van een dier in een schilderij te vangen. Met alleen enkele foto's en wat korte omschrijvingen weet Paula de essentie van de hond te vinden. Als je in de ogen kijkt dan is het net als of je je hond weer in het echt voor je ziet."

Debbie Parker